+46-(0)470-700 200 info@lindeberg.nu

Über uns

Lindeberg in Växjö begann 1996 und ist heute eine etablierte Alternative für hohe und breite Transporte in ganz Europa. Wir arrangieren für Sie zugeschnittene, richtige Lösungen und bieten einen schnellen Preis und die Voraussetzungen für Ihren Transport.

Weitere Information

Fragen zu Ihrem Transport?

– Rufen Sie uns rund um die Uhr an!

Bo, Lars

Hat meine Ladung Platz?

Eine unserer absoluten Stärken ist es, hohe und breite Güter unter der Plane zu befördern. Wir haben drei Arten von Sattelaufliegern - Maschinentrailer, Jumbotrailer und Megatrailer.

Unsere Trailer

Specialtransporter

En av våra starkaste sidor är att frakta högt och brett gods innanför kapell Är ditt transportbehov extra tungt, brett, högt eller långt? Många gånger krävs specialtransporter för att kunna transportera gods som inte ryms inom de lagstadgade måtten för laster. Hos Lindeberg Specialtransporter får ni alltid en personlig speditör som ger ett fast pris och ser till att godset kommer fram i rätt tid och i rätt skick. Vi har lång erfarenhet av branschen och vet vad som krävs för att hantera specialtransporter. Vi erbjuder en bred och väl anpassad fordonspark samt kompetenta chaufförer för trygga specialtransporter inom Europa.

Trygga transportlösningar

Som ett komplement till våra egna bilar har vi ett brett kontaktnät över hela Europa. Beroende på transportens storlek och vikt tar vi fram en passande transportlösning utifrån era önskemål. Vi komponerar rätt förutsättningar för specialtransporter och ger snabbt pris. Har ni några speciella önskemål så ska vi självklart försöka göra allt för att uppfylla dessa. Tack vare lång erfarenhet och ett stort kunnande har vi ett brett kontaktnät där vi kan erbjuda lösningar för alla typer av specialtransporter.

Trailers för specialtransporter

Lindeberg Specialtransporter utför uppdrag med trailers över hela Europa. Våra fordon har generella bredlasttillstånd upp till 300 cm för Tyskland, Holland, Belgien och Frankrike. Då godsbredden överstiger 300 cm, eller till destinationer i andra länder, ombesörjer vi självfallet nödvändiga tillstånd. Samtliga kapelltrailers har påkörningsramp och portalbreddning upp till 350 cm vilket gör det möjligt att lasta brett gods med travers, kran eller för egen maskin. Vi vet att en specialtransport inte är den andra lik och därför kräver olika trailerlösningar. Nedan finner ni våra trailers för specialtransporter:

Maskintrailers

Våra öppna maskintrailers är delbara och utdragbara från 630 cm upp till 1200 cm och lämpar sig till maskiner med låg markfrigång samt bandburna maskiner.

Jumbotrailers

Våra jumbotrailers är utrustade med påkörningsramp och portalbreddning upp till 350 cm. De har även fästen till 20" containers.

Megatrailers

Våra öppna megatrailers är utrustade med påkörningsramp samt containerfästen till 20 resp 40" container.

Fokus på säkerhet, kvalité och miljö

Det krävs noggrann planering för att kunna genomföra specialtransporter säkert, kvalitativt och miljövänligt. Vi sköter all kontakt som behövs för att se till att godset transporteras enligt regler, lagar och förordningar. Vi håller kontakten med berörda myndigheter och vid behov kan vi även ordna varningsbilar. Vår målsättning är att alltid ligga i framkant i utvecklingen, både när det gäller säkerheten och att minska miljöpåverkan. Genom effektivare transporthantering strävar vi alltid efter att hantera specialtransporter med hänsyn till miljön.

Pålitliga chaufförer

Vi har hela tiden kontakt med våra kompetenta chaufförer som har lång erfarenhet av att hantera specialtransporter. Vi ser alltid till att godset transporteras tryggt och säkert genom hela resan. Med hjälp av modern teknik står vi i ständig kontakt med våra chaufförer och samtliga trailers är utrustade med GPS-sändare som gör det möjligt för oss att snabbt se var de befinner sig. Våra kunder och chaufförer kan alltid nå oss dygnet runt om något oförutsett skulle inträffa.

Kontakta oss för personlig rådgivning och beställning

Hos oss möts ni av ett personligt engagemang och en service med fokus på kvalitet och flexibilitet. Har du några frågor gällande specialtransporter? Vi svarar gärna på dina frågor och lämnar referenser som motsvarar just er verksamhet och transportbehov. Välkommen att kontakta Lindeberg Specialtransporter för personlig rådgivning och beställning. Låt oss få veta ert transportbehov!